7 Jun 2012

| maafkan aku =,= |

 ..:: 01.06.2012...... tu tarikh antara kau dan aku start rapat . start dari hari tu jgak ko start text aq . kita jadi rapat . kau story problem ko kat aq n aq pun sme gak . pdahal kita tak pernah btegor b4 diz even kita satu skul dlu . 

<3 mmg ta d nafikan ko mmg CARING , ko slalu amek berat pasal aq , even ko tpkse curi-2 mse keje ko , mse rhat ko tp ko still ad mse tok aq . sb ko ckp ko tak nak aq merajuk . so sweet ! hehehe . ko tlalu gsaw kn kesihatan aq , kalau aq tak mkn o ta mkn ubt ko msti marah ... time to mmg kne pkse lha kn tok mkn ubt . 

~ tengs sgad-2 kat ko sb slalu amek berat pasal aq . 07.06.2012 (01:00 am) kte on the fon . mcm-2 kte share . ko uat aq tergelak je bila aq ad ngn ko . ko ta nak aq sdeyh-2 . ko pesan kat aq "even kita ad prob , kita kne slalu HAPPY . mslah to sume tolak tepi " . terima kasih sgad2 ! ko tak ske ble aq slalu pk kn mslh2 yg dha lpas . sb ko ta nak aq pressure ..... 

..:: TAPI ..................... andai ko tahu aq ta ad pasaan lbh dr sowang kwn pun kat ko . aq anggap ko kwn yg pleng rpat ngn aq . sebab aty aq mang ta buleh na accept mne-2 boy dha sebab aq STILL TUNGGU DIA ! aq ta buleh na mungkir jnji aq yngg aq akn tgu dea ... aq dha anggp dea cm nyawa @ semangat aq .bkn niat aq na pmenkan pasaan ko . aq gse ko pun tahu kowt psal bnd ni ... 

<3 hanya Allah je yg tahu pe yg aq gse .... MAAFKAN AKU !!!! aq harap kita ley jd kawan yang paleng rapat skali ..... aq harap ko pham k ..... 


video


No comments:

Post a Comment

Copyright@segala yang tercatat di atas adalah hasil taipan Syuhadah Yahayah