22 May 2012

ada cerita disebalik peristiwa

| " biar putus cinta dengan manusia , jgn putus cinta dengan Allah "  tu lah statement yang awak bg kat saya mase kita mula-2 break dulu . dah 4 bulan 16 hari kita break . 06.02.2012 .... tu lah tarikh yg paling aq benci skunk ny . satu penyeksaan bg aq tok lupekan ko ! jika boleh memilih ,  lbh rela memilih untuk tak pernah kenal sapa diri kau drpd harus melupakan kau ... |

video 


| "  Lepaskanmu kerna terpaksa "  . ad cerita di sebalik lagu ni . tersurat dan tersirat . tapi APA ?! bnd ni buatkan keadaan menjadi lagi berserabut . aq tao ko still SAYANG kat aq lagi ! aq dpt gse to sume . knp kau nak seksa aq smpai cmney skali .... ?? 

| 21.05.2012 ...... to tarikh result final kuar . sem lepas ko lah org pertama sebelum aq yg tao result aq tp sem ny ko jd org terakhir yg tnye pasal hal to ... btol pe yg aq dha target . bnd ny akn jd . mlm to aq tgu pertanyaan " mcamaner dgn result syu ? oke ta ? " . tapi to sume just imaginasi aq . aq terkilan .... T___T . |

| aq just na tnye satu benda je kat ko . npe ko ta lyn aq sme cm ko lyn mbr-2 ko yg len ??? pdahal ko yg decide tok truskan relationship ny as a " FRIEND " . aq kecewa sgad-2 . if ko ta na aq disturb idop ko , just let me know ! aq ta snggop lah na tanggong sume ny lg . bnd ny " SAKIT " tok aq .... aq harap ko pham n tao . |

| satu je yg aq harap kan dari ko . " TOLONGLAH " jgn seksa pasaan aq cmney . ye , mang ko ta bg aq tgu ko tp aq " TETAP " akan tgu ko ... sebab kte dha bjnji mcm-2 dlu ... |

| AKU TETAP SAYANG KAT KAU MACAM DULU . AKU STILL BERHARAP KAT KAU UNTUK AKU JADI PEMILIK TULANG RUSUK KAU . SEBAB HANYA SATU SEBAB " AKU SAYANG KAU ! " TU YANG KAU PERLU TAHU <3 |
   

No comments:

Post a Comment

Copyright@segala yang tercatat di atas adalah hasil taipan Syuhadah Yahayah